Welkom op onze website!


Beste bezoeker,

Welkom op de website van karateclub “Fuji Yama Hove”.

Onze club werd op 19 februari 1999 opgericht door Sensei Luc Van de Velde. Reeds meer dan 20 jaar beoefenen wij het Goju-Ryu karate.

Onze karatestijl is deze van de Zen Nippon Karate-do Renmei oftewel de Japanse Karate Federatie (J.F.K.), meer bepaald de Goju-Ryu stijl “Uchiage Kai” van Hanshi Kenzo Uchiage en Shihan Takeshi Uchiage.

Onze karateclub is aangesloten bij de Vlaamse Karate Federatie vzw (VKF), die erkend is door Bloso, de World Karate Federatie (WKF) en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC).

Op 27 april 2009 ondertekende onze karateclub de Panathlon-verklaring over ethiek in de jeugdsport.

Door een constante samenwerking met de sportdienst en de sportraad van Hove, kunnen wij al jaren genieten van alle mogelijke sportfaciliteiten in de gemeentelijke sporthal “het Sportpark”.

update februari 2019

Welkom bij uw nieuwe Drupal-website!

Doorloop de onderstaande stappen om uw website op te zetten en in gebruik te nemen:

  1. Configureer de website. Wanneer u bent ingelogd kunt u naar het onderdeel beheren, waar u alle elementen van de site kunt instellen en aanpassen.
  2. Functionaliteit toevoegen Vervolgens gaat u naar de modulelijst waar u de door u gewenste functionaliteit kunt inschakelen. Uitbreidingsmodules vindt u in de downloadsectie voor Drupal-modules.
  3. Vormgeving van de website aanpassen Ga naar het onderdeel thema's om de vormgeving van de website aan te passen. U kunt kiezen uit de meegeleverde thema's, of aanvullende thema's downloaden van de Drupal-thema downloadsectie.
  4. Begin met toevoegen van inhoud Tenslotte kunt u inhoud toevoegen aan de website. Dit bericht zal verdwijnen zodra u uw eerste bericht op de voorpagina heeft geplaatst.

Voor meer informatie kunt u terecht in het Help gedeelte of in het online Drupal-handboek. U kunt ook een vraag inzenden op het Drupal-forum of een kijkje nemen in het brede aanbod van support-mogelijkheden.